Joyce en Maud

Juf Joyce en juf Maud wisten, ook in deze Coronatijd, een supergaaf schoolkamp te organiseren en een gepast afscheid voor onze schoolverlaters. Op woensdagavond was er een heuse bioscoopavond op school georganiseerd, waarin de kids van groep 8 de hoofdrol speelden. Donderdag zwaaiden wij onze kanjers uit. Ze liepen door de erehaag van al onze leerlingen en na een laatste emotioneel live optreden, verlieten ze met een mooi persoonlijk herinneringsboek onder goot applaus OBS de Speurneus. 

Dag groep 8…op naar een mooie toekomst!

Na ruim 45 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in en aan onderwijs, ga ik dit mooie beroep verlaten en ga ik met pensioen. Ook via onze website wil ik alle betrokkenen bij onze school hartelijk danken voor ieders inzet en fijne samenwerking. Het team van OBS de Speurneus, heeft samen met de kids een onvergetelijke dag georganiseerd voor mijn afscheid, afgelopen donderdag. Met een lach en een traan kijk ik hierop terug.

Dank jullie wel allemaal voor de afgelopen fijne 6 jaar Speurneus!                                               

Ik wens jullie veel geluk!

Thea Penders